– Mange har etterlyst et serveringstilbud i bygningen. Vi håper å åpne dørene før jul, sier Helene Jellestad og Miriam Halstvedt til Romerikes Blad.

Stasjonen Kaffebar skal nyvinningen hete.

– Vi møter overveldende positiv respons på vårt tiltak, både hos kommunen, fylkeskommunen og Bane NOR Eiendom, påpeker de.

Damene skal satse på en sterkt utvidet kaffebar, med fokus på sunne matvarer.

– Som tidligere pendlere vet vi hvor hektisk det kan være. Derfor blir det mulig å abonnere på det du ønsker av kaffe, mat og drikke. Det du har bestilt, står da klart når du kommer, og du kan få det med deg i farten når du løper til toget, sier de to gründerne.

Stasjonsbygningen langs Hovedbanen er fra 1908. I noen år etter 1935 inneholdt den en jernbanerestaurant. I nyere tid har det vært indisk restaurant der.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.