Etter åtte strake seiere og fjorten kamper på rad uten tap var det stopp for Eidsvold Turn. I lørdagens bortekamp mot Trysil ble det 2-0-tap i en sjansefattig kamp.

Bortsett fra scoringene var det dommeren som var mest i fokus. Etter en drøy time viste han ut Markus Stensby som følge av en takling midt på banen. Rett før slutt ble innbytter Erik Ruud båret av banen med store smerter etter horribel takling, uten at dommeren foretok seg noe. Turns ellers så sindige kaptein, Jon ErikØkland var ikke nådig etter kampslutt:

- Dette var en av de største parodiene jeg har vært med på som fotballspiller. Fra første stund fikk vi frispark mot oss bare vi var borti Tynsetspillerne, mens de fikk gjøre helt som de ville, sier en frustrert Turn-kaptein. EidsvoldTurn sleit med å skape de helt store sjansene i lagets første kamp på naturgress siden oppgjøret mot Lyn på Bislett stadion i april. Oslolaget troner øverst på tabellen og kan med seier i søndagens kamp mot Ready skaffe seg seks poengs luke ned til Turn.

- Dersom Lyn vinner mot Ready blir det vanskelig å ta de igjen. Uansett skal det ikke være noe problem å motivere oss for resten av kampene, understreker Økland.

EFFEKTIVE TYNSET

Hedmarkingene tok ledelsen like før pause på kampens første reelle målsjanse. Like før scoringen fikk både Økland og Thierry Dabove hvert sitt skuddforsøk blokkert. Etter en drøy time, og like før utvisningen av Markus Stensby, doblet Tynset ledelsen. Nok en gang var Torgeir Morønning Nybø sist på ballen etter at han vant en hodeduell inne i Turns sekstenmeter.

SER FREMOVER

Jon Erik Økland er klar på at blåtrøyene skal komme sterkere tilbake. Neste kamp for Eidsvold Turn er hjemme mot Raufoss 2, et oppgjør eidsvollingene vant 1-0 i våres. Matchvinner i den kampen var Stian Teksum, som for øvrig måtte stå over mot Tynset grunnet to gule kort i forrige kamp mot Korsvoll. I tillegg til at Lyn kan rykke ifra i tet kan også Stabæk 2 passere Eidsvold Turn på tabellen. Bæringene ligger på tredjeplass, poenget bak Turn – med én kamp mindre spilt. Stabæk 2 møter Frigg mandag kveld.

Kampfakta

Norsk Tipping-ligaen avd. 2

Tynset – Eidsvold Turn 2-0 (1-0)

Nytrømoen gras, 130 tilskuere

Dommer: Kristian Aune, Melhus IL

Mål:

1-0 42. min.: Torgeir Morønning Nybø

2-0 61. min.: Torgeir Morønning Nybø

Gule kort: Johan Kolbjørnsrud, Jon Erik Økland, ETF

Rødt kort: Markus Stensby, ETF

Lag ETF: Peter Rusina – Robin Edvardsen, Henrik Ulseth (Johannes Kvebæk fra 88.), André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud – Kristoffer Trandum Nordlie (Erik Ruud fra 85), Markus Stensby – Thierry Dabove, Jon Erik Økland, Piotr Gawecki (Kyllian Kouame fra 67.) – Jonatan Teigland (Sondre Rustad Rudi fra 85.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.