Flere ambulanser, politibiler og brannbiler rykket ut til boligbrannen i Eidsvoll fredag ettermiddag.

- Brannen oppsto i bolighuset. Foreløpig er det usikkert hvor og hvordan, men det var i området ved inngangspartiet. De tre personene som oppholdt seg i huset klarte å evakuere seg selv, sier politibetjent Marte Eibre ved Eidsvoll og Hurdal lensmannskontor.

Da EUB var ute ved bolighuset arbeidet brannvesenet fortsatt med å slukke brannen. 15.23 ble den meldt slukket, men etterslukking vil pågå utover ettermiddagen.

- Hvordan er tilstanden til de tre som befant seg inne i bolighuset?

- Den ene av de tre har fått i seg en del røyk. Han ble sendt av gårde med ambulanse. De to andre skal også inn til sjekk, sier Eibre.

- Brannen rakk å spre seg en del?

- Ja, den spredte seg opp til taket. Brannvesenet vil nok være på stedet her en stund framover, sier Eibre til EUB.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.