Rett etter klokken 09 på onsdag opplyste Politiet i Øst at det brenner i andre etasje av huset, og at brannvesenet var i gang med slukking.

Samtidig skrev politiet at de jobbet med å få kontroll på eventuelle beboere, og kort tid senere kunne de gjøre opp status:

- Brannvesenet har søkt gjennom alle etasjer, ingen hjemme. Ingen personskade, ingen savnede, melder Politiet i Øst.

En drøy time senere oppdaterte politiet at det fortsatt brenner på stedet, og at det har brent i både første og andre etasje. 

Etter drøye tre timer hadde brannvesenet kontroll på brannen, og kunne gå over til etterslukkingsfasen.

Politiet opplyser at brannen vil bli etterforsket.

LES OGSÅ: Badegjester gikk langs motorveien for å hoppe fra brua

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.