Klokka 02.40 natt til tirsdag oppdaget en av politiets egne patruljer flammene i Jessheim sentrum ikke langt fra Ullensaker lensmannskontor. De kontaktet brannvesenest, som allerede var på vei etter å ha fått melding fra andre vitner.

- Det brant kraftig i en toetasjes brakkerigg som brukes som skifte- og spisebrakke for arbeidere på byggeplassen. Brannvesenet konsentrerte seg om å forhindre spredning. Dette medførte at riggen ble fullstendig nedbrent ved 04.30-tiden, men brannen spredte seg ikke, sier operasjonsleder Bjørn Christian Willersrud i Øst politidistrikt til EUB.

- Det brant kraftig, og ingenting var mulig å redde, legger han til.

Ingen ble skadet

Ingen personer ble skadet i storbrannen.

- Vi har ingen grunn til å tro at det oppholdt seg noen personer i brakkeriggen, og har ikke fått melding om noen personskade, sier operasjonslederen.

Brannen vil nå bli etterforsket videre av Ullensaker lensmannskontor.

- Det er naturlig nok for tidlig å si noe om brannårsaken, sier Willersrud.

Brukes til Sentrumshagen

Brakkeriggen lå på andre siden av vegen for Jessheim kirke, og skal ha blitt benyttet i forbindelse med byggingen av boligprosjektet Sentrumshagen på Jessheim.

Sentrumshagen skal etter planen stå ferdig sommeren 2018 og bestå av til sammen 138 nye leiligheter. Hovedblokka langs Ringvegen får 98 leiligheter over sju etasjer. De to andre blokkene mot Rådhusvegen får 40 leiligheter over fem og seks etasjer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.