Da politiet kom til stedet viste det seg at det var to brødre som hadde kommet i konflikt med hverandre.

– Det hadde oppstått en krangel med påfølgende voldsutøvelse mellom to brødre. Begge hadde tydelige spor etter dette i form av blod, forteller operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt.

Ifølge politiet skal den ene broren ha reist til den andre brorens bolig på Dal, hvor krangelen oppsto, før han deretter skal ha kjørt i påvirket tilstand hjem til sin egen bopel.

– Han vil bli anmeldt for kjøring i påvirket tilstand, i tillegg til kroppskrenkelse og skadeverk på brorens hus, sier Lorentzen.

Begge de to brødrene er menn i 30-årene.

– Saken etterforskes nå videre av det lokale lensmannskontoret, avslutter Lorentzen.

SLO OG SPARKET: Slo ned kvinne i 60-åra og sparket sjukepleier på legevakt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.