Ved 02-tiden fredag kjørte en politibil rett på en personbil så den veltet. Personbilen var da på vei ut i motgående kjøreretning ved Shell på E6 nordgående på Kløfta.

Bilen hadde noen minutter tidligere stukket fra en politikontroll i Skarnes, og klarte i tillegg å kjøre forbi en av politiets spikermatter uten å stanse. 

Ulykken førte til et stort oppbud av nødetater i morgentimene.

TIL SYKEHUS

- Fører er kritisk skadd, kjørt til Ullevål. Passasjer uskadd, kjørt til Ahus, var den første meldingen fra nødetatene. 

En time senere kom kontrabeskjeden - føreren fremstår uskadd etter å ha blitt undersøkt av helse. Avkjøringsrampen fra E6 var sperret helt til 07-tiden i forbindelse med undersøkelser på stedet

– Det var to gutter i bilen. Føreren var 19 og passasjeren var 17, opplyser jourhavende jurist Ivar Johansen i Øst politidistrikt til NRK.

Ferden startet i Skarnes i Hedmark, fire mil øst for Kløfta. Det var en patrulje fra Øst politidistrikt som kjørte på bilen etter at den hadde kommet over fra nabodistriktet.

Spesialenheten er rutinemessig varslet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.