Statens vegvesen opplyser at dagens lyskryss på Jessheim skal bygges om til en oval rundkjøring. Trondheimsvegen sør for krysset får nye sykkelfelt i kjørebanen og ny tosidig gang- og sykkelveg, med rabatt som skal inneholde trær.
Nord for krysset blir det lagd ny bred gang- og sykkelveg på vestsiden av Trondheimsvegen opp til Nordby ungdomsskole. Denne skal kobles på gang- og sykkelvegen som er der fra før.

MER LYS

Vegvesenet skal også oppgradere busslommene og sette opp leskur. Gangfeltkryssingen nord i Trondheimsvegen ved Nordby ungdomsskole blir oppgradert med ny trafikkøy og skal få bedre belysning. Ringvegen vest for krysset får nye gang- og sykkelveger på begge sider og ny beplantning. Hele anlegget får ny vegbelysning. Totalt utgjør prosjektet om lag 350 meter av Trondheimsvegen og 200 meter av Ringvegen.
Ullensaker kommune skal også oppgradere plassen ved Nordby ungdomsskole med ny parkering og bussoppstillingsplass.

ØKT TRAFIKK

Bakgrunnen for utbyggingen er bolig- og næringsprosjektet Jessheim Park, ved gamle Jessheim stadion, som med økt trafikk i området utløser krav til trafikkavviklingen.
Arbeidet skal startes opp i februar 2017 og er forventet å være ferdig i 2018.
LES OGSÅ: Politiet bruker Jessheim sentrum til å trene på utrykninger

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.