– Det skal bli en tydeligere avgrensing mellom fotgjengere og kjørende og bedre plass til bussen, opplyser vegvesenet i ei pressemelding.

– I tillegg skal vi sette ny kantstein mellom gangvegen og Nils Davidsens veg, en strekning på om lag 200 meter.

Byggestart er nær forestående.

– Arbeidene vil i liten grad berøre trafikkavviklingen, melder vegvesenet.

– Vegen vil holdes åpen gjennom hele prosjektperioden. Et unntak kan være en kort periode akkurat mens trafikkøya etableres. Da kan det bli envegskjøring og trafikkdirigering.

Samtlige avkjøringer og adkomster til eiendommene skal holdes åpne gjennom hele anleggsperioden.

– Det kan til tider forekomme noe anleggsstøy, påpeker vegvesenet.

Prosjektet har vært ute på anbud, og det er entreprenørfirmaet Trasé AS i Bærum som har fått oppdraget. Prisen er 2.377.000 kroner.

Antatt byggestart er midt i juni, og arbeidet skal etter planen være fullført i løpet av høsten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.