Plansjef Sissel Pettersen, bygningssjef Na Stephansen og personalsjef Ellen Reistad Johansen slutter alle i Eidsvoll kommune.

– Det stemmer at jeg skal slutte i Eidsvoll kommune. Arbeidsoppgavene og samarbeid på tvers av avdelingene og virksomhetene har vært veldig lærerikt og givende. Jeg bor i Oslo og har funnet at jeg bør ha mer tid til familien, jeg ønsker å bruke mindre tid for reisen til og fra jobben. Jeg starter på ny jobb nærmere mitt hjem fra 1. mars 2018, sier Stephansen til EUB. Personalsjef Ellen R. Johansen skal pensjonere seg, mens plansjef Sissel Pettersen starter i ny jobb i Nittedal kommune.

– Jeg er ikke kjent med at er noe dramatisk bak disse avgangene. Det er normale avganger og tilfeldig at det skjer innenfor et såpass kort tidsrom. Det er tre svært dyktige personer som slutter og nøkkelroller som må fylles, sier ordfører John-Erik Vika (Sp).

– Når det gjelder Ellen R. Johansen så fyller hun 70 år på nyåret, og slutter etter snart 30 år i kommunen. Hennes etterfølger er allerede rekruttert. Hun heter Eli Nerbø og starter 1. februar 2018. De andre to stillingene er vi i gang med rekruttering. Kommunen har over 1.300 årsverk, og det pågår kontinuerlig rekrutteringsprosesser. Dette er utfordringer vi er vant til å håndtere, sier assisterende rådmann Marte Hoel.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.