Det er Naturvernforbundet som reiser land og strand rundt med slike klesbyttedager, og nå står altså Eidsvoll for tur. Da dagen ble arrangert i fjor, var nærmere 100 klesinteresserte innom.

MILJØMESSIGE GRUNNER

Konseptet er enkelt: ta med deg syv plagg som du vil bytte med syv «nye». For hvert plagg for du en kupong som du kan bruke når du finner deg et annet plagg. Klærne kan leveres inn fredag ettermiddag eller lørdag formiddag.

Naturvernforbundet gjør dette av miljømessige grunner for å få ned ressursforbruket og forurensningen i verden.

– Klesbytting er et hyggelig og enkelt miljøtiltak og et godt alternativ til shopping, sier Silje Indreeide som driver Yogaskolen i Sundet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.