Arnulf Bjørnstad har drevet serveringsstedet Ciao Bella i Jessheim storsenter siden 2003. Nå satser han på et nytt italiensk serveringssted like ved. Fredag åpnes Italian Kitchen Jessheim i restaurantlokalene på Sundbytunet.

ETTERSPURT AV KUNDER

- Jeg har fått mange spørsmål der oppe om at vi skulle hatt åpent på kveldene. Nå kommer det tilbudet her. Om Ciao Bella er et lunsjsted så blir dette mer en kveldsrestaurant, sier Bjørnstad til EUB.

Selv om han nå satser på Sundbytunet skal han fortsette å drive Ciao Bella som før. Han forteller at det den nye restauranten vil ha litt dyrere mat og en litt mindre meny enn på Ciao Bella.

- ITALIENSK HUSMANNSKOST

- Her skal det serveres italiensk husmannskost. Dette blir et lavterskeltilbud med god stemning, sier han.

Bjørnstad har også overtatt driften av kurs-, konferanse- og selskapslokalene på Sundbytunet.

- Restauranten blir hjertet i hele dette, sier Bjørnstad.

EUB besøker restaurantlokalene mens oppussingen pågår for fullt. Første åpningsdag er rett rundt hjørnet, fredag 28. oktober. Med en større omprofilering av lokalene, som tidligere huset restauranten Smaken av Sundbytunet, regner innehaveren med lange dager fram til dørene åpnes.

- Det blir mye stress for å få alt det praktiske på plass, og så blir det litt innkjøring i starten, sier han.

Jessheim-bosatte Bjørnstad har bodd mange år i Sverige og har lang erfaring fra bransjen.

- Jeg er egentlig en restaurantmann og kom fra denne typen serveringssteder før Ciao Bella, sier han.

SER STORT POTENSIAL

Italian Kitchen føyer seg inn i en stadig lengre rekke av serveringssteder på Jessheim. Bjørnstad har stor tro på markedet og mener byen har et uforløst potensial, først og fremst i hverdagen.

- Restaurantene i Lillestrøm er stappfulle hver eneste dag, men det er de ikke her. Det er utrolig mange på Jessheim som ikke går ut og spiser, og jeg tror potensialet er slik at alle kunne doblet omsettingen sin, sier Bjørnstad.

Han føler den nye restauranten og Sundbytunet har en unik plassering i byen.

- Jeg synes det er helt genialt. Sundbytunet ligger midt i sentrum, men likevel unna byens larm og støy. Det er unikt, sier han.

ØNSKES VELKOMMEN

Også Sundbytunet-eier Kjersti Romsaas Sundby ser fram til å få ny restaurant i hus. Nylig har det åpnet indisk restaurant, omprofilert pub, og et nytt fast food-konsept på Sundbytunet.

- Dette tror jeg blir bra. Vi har et bredt spekter av tilbud her fra før av, og et sted som fokuserer på god mat og drikke er alltid velkomment, sier Romsaas Sundby.

LES OGSÅ: - Ny måte å servere sushi

LES OGSÅ: Nytt gatekjøkken i Storgata

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.