Det så lenge ut til at Jessheim-laget måtte dra poengløse hjem fra Sandnes. Fire minutter på overtid dukket imidlertid innbytter Ciise Abshir opp inne i Sandnes-boksen. Hjemmelaget fikk ikke klarert ballen, og Martin Torp headet perfekt til somalieren. Inne i femmeteren banket Abshir inn utligningsmålet og sørget for at i alle fall ett poeng ble med hjem til Jessheim.

TO POENG ETTER FERIEN

Med Abshirs sene scoring spilte Ull/Kisa 1–1 for andre kamp på rad etter sommerpausen. I høstsesongens første kamp, hjemme mot Nest Sotra sørget Kristoffer Normann Hansens scoring for samme resultat. Kantspilleren var nære nettsus også mot Sandnes Ulf, men skuddet snek seg på utsiden av stolpen.

Da var det spilt en snau time av kampen, og i neste minutt tok Sandnes Ulf ledelsen ved debutant Sanel Kapidzic. Den tidligere Fredrikstad-spissen satte ballen kontrollert forbi Stefan Hagerup i Kisa-målet.

NESSET-SKADE

Få minutter etter sidebytte ble Ole Andreas Nesset tatt av banen med det som så ut som et overtråkk. Martin Trøen gikk inn på topp, men eidsvollingen kom ikke til de store sjansene mot et hjemmelag som forsvarte seg bra.

I sluttminuttene hadde rogalendingene både én og to enorme sjanser til å punktere kampen. Sett med hjemmelagets øyne var dermed Abshirs utligning ekstra sur, men poengdelingen forandret ikke hverken hjemmelagets åttendeplass eller Kisas femteplass på tabellen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.