- Cubus-kjeden har sagt opp franchiseavtalen med oss, og når utgiftene er større enn inntektene, er det ikke forsvarlig å drive lenger, sier eieren av Cubus Eidsvoll, Olav Lomsdalen. Han startet Cubus i Eidsvoll sentrum 1. april 1997. Nå er beslutningen om nedleggelse tatt.

BEKLAGER

- Vi skal drive ut dette året, men så er det slutt. Jeg er Sundet-entusiast og ønsker at kommunesenteret skal vokse og utvikle seg. Jeg beklager nedleggelsen på det sterkeste, men akkurat nå ser det ut til at kjøpesentrene vinner, uansett hva man måtte mene. Jeg håper at det snart kommer et kjøpesenter i Sundet også, og at Cubus da kan komme tilbake, sier Lomsdalen.

Han eier også Cubus-butikken i Amfi Eidsvoll på Råholt.

- Tok butikken på Råholt vekk grunnlaget for butikken i Eidsvoll sentrum?

- Vi visste at vi ville tape salg i Sundet da vi opprettet butikken på Råholt. Den går for øvrig veldig bra, svarer Lomsdalen.

Cubus Eidsvoll har seks ansatte, daglig leder på heltid og fem ekspeditører på deltid. Leiekontrakt i SG-senteret utløper 1. april neste år.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.