Hun er butikksjef på Coop Prix på Dal. Da hun kom på jobb torsdag morgen ble hun forskrekket.

– Der skulle det stått to stykk containere for glass og metallbokser og én stor søppelkasse, sier Stefferud til EUB.

I løpet av natten har tydeligvis noen tent på containerne og søppeldunken. Dermed ligger bare restene igjen.

– Det er fortvilende at noe slikt kan skje. Jeg blir naturligvis fortvilet. Det verste er at flammene i verste fall kunne spredd seg. Containerne og søppelkassen står normalt ikke mer enn cirka ti meter fra butikkveggen, poengterer Stefferud.

I løpet av torsdag formiddag hadde kommunen, som eier og drifter beholderne, vært på stedet og ryddet opp etter ugjerningen.

– Det er også bestilt nye beholdere, sier Stefferud til EUB.

LES OGSÅ: Huset sto i full fyr og kunne ikke reddes

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.