Markedskontakt Anne-Berit Granli og Nav-leder i Eidsvoll Lise Andersen er på jakt etter rause sjefer. Ti kandidater er nominert hittil. Søndag går fristen ut.

– Hvis det er alle de rause, så er vi fornøyde. Men finnes det noen der ute som fortjener å vinne prisen, men som ikke har blitt nominert, så vil vi gjerne få inn de navnene også, sier Andersen.

– Mange gode kandidater

Nav er i full sving med å kåre den rauseste lederen på Øvre Romerike. Ønsket med konkurransen er blant annet å synliggjøre sjefene som tar et ekstra ansvar. De som ikke alltid bare er opptatt av formelle kompetansekrav når de gjør nyansettelser. Finalistene presenteres fra 8. til 25. november. Den store vinneren kåres 30. november.

– Det er mange gode kandidater som er kommet inn hittil. Men vi tar gjerne imot flere, sier Anne-Berit Granli.

– Bakgrunnen for å dra i gang konkurransen var blant annet å fremme samarbeidet mellom oss og næringslivet. Det er mange som står uten jobb på Øvre Romerike. Vi ønsker å gi oppmerksomhet til alle de arbeidsgiverne som tar imot og gir ansatte som av en eller annen grunn står utenfor arbeidslivet en sjanse. Det kan være på grunn av lav utdanning, språkproblemer eller helseutfordringer. Det ønsker vi å fokusere på. Det er en utrolig viktig samfunnsrolle de tar når de bidrar på den måten. Vi er helt avhengige av det for å hjelpe folk i jobb, sier Lise Andersen.

Fem i juryen

– Selv om det er en synkende arbeidsledighet så er det en del som står litt lenger unna. Det er dem vi trenger næringslivet til å være med å jobbe for. De nominerte er flinke til å se litt utenfor en CV som kanskje har noen mangler. De ser mer på mennesket bak og gir dem en mulighet. Det sier arbeidsgiverne at er svært viktig for virksomheten. Gevinsten er en svært dyktig og lojal medarbeider, sier Anne-Berit Granli. Nomineringen foregår på Facebook-siden «Den rauseste sjefen» på Øvre Romerike. Gry Hosøy, Tom Staahle, Steinar Kristensen, Øystein Barhaughøgda og Lars Kristian Evjebråten sitter i juryen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.