Jessheim by kommer til å vokse mye i årene fremover, og kommunens administrasjon og politikere arbeider med å lage ny kommuneplan for Ullensaker. I den forbindelsen ønsker kommunen å høre hvordan barn og ungdom opplever byen i dag og hvordan de ser for seg Jessheim i fremtiden.

Barn og unges kommunestyre skal arbeide med oppgaver knyttet til temaet byidentitet og visjon for Jessheim i sitt møte 16. mai. Målet er å kartlegge hvordan barn og unge oppfatter Jessheim, hvilke særtrekk de identifiserer med byen og hvilke forventninger de har til den i fremtiden.

Alle innspillene fra dette møtet blir samlet inn og vurdert i forbindelse med det pågående arbeidet med utvikling av Jessheims byidentitet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.