- Vi skal bli tilgjengelige i mange kanaler, og nå håper vi å få med flere unge i partiet, sier den nyvalgte lederen.

UNGDOMMELIG TENKNING OG LANG ERFARING

- Styret består av en god blanding av unge og mer erfarne politikere, påpeker Nyborg.

- Vi skal bygge på den erfaringen som resten av styret har, samtidig med at vi skal fortsette å tenke nytt. Vi har mange gode ideer, sier han.

DOBBELT STUDENT

Christoffer Nyborg er eidsvolling fra barndommen av. Han er bosatt på Eidsvoll Verk, er gift og har to sønner på to og knapt ett år. Han studerer både medisin i Oslo og ultralyd i Trondheim.

- Jeg meldte meg inn i Høyre straks jeg fikk barn, for jeg vil være med på å forme det lokalmiljøet de skal vokse opp i, sier han.

Nå sitter både han og nestleder Maren Winnem i kommunestyret og i hovedutvalget for helse og omsorg.

INNSPILL TIL STORTINGSGRUPPA

Nyborg er opptatt av resultater og trekker i den forbindelse fram forslag som både han og Winnem fikk igjennom på årsmøtet i Akershus Høyre nylig.

- Det gjelder innspill til stortingsprogrammet både når det gjelder motvirking av geografiske forskjeller innen helsesektoren, arbeider med psykisk helse og bruk av hydrogenbiler, foreller Nyborg.

POLITISK VERKSTED

- Både jeg og Maren er interessert i å engasjere medlemsmassen, og vi ønsker å jobbe videre for å få i gang et politisk verksted der vi kan møtes til diskusjoner, sier Nyborg.

Maren Winnem i Lesernes EUB: Nei, Eidsvoll klarer seg ikke fint aleine

STYRET

Det nye styret består av følgende:

Leder: Christoffer Nyborg.

Nestleder: Maren Winnem.

Styremedlemmer: Gry Helen Tomren, Kjell Arne Johannessen, Bjørn Einar Østensen, Heine Fagnastøl og Tone Trøen

Eva H. Johnsen er med i styre i egenskap av leder for Senior Høyre og Wenche Hoel Ulvin tiltrer styret som gruppeleder i kommunestyret.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.