I tillegg til toppolitikere fra samtlige partier blir Venstres partileder Trine Skei Grande blant deltakerne i panelet i Wergelands Hus.

– Dette handler om å skape en best mulig skole gjennom hele utdanningsløpet. En kampsak for Utdanningsforbundet er å få på plass en nasjonal norm for lærertetthet i skole og barnehage. Akkurat nå kjører de kampanjen #stoppstoreklasser. Det er viktig å se hver enkelt unge, og sette inn tiltak tidlig, sier Marianne Braaten, leder for Utdanningsforbundet Eidsvoll.

Hun forteller at hun er spent på hva de sentrale politikerne som kommer vil si om denne og andre aktuelle utfordringer.

Braaten påpeker at siden det er et stortingsvalg til høsten, er det denne gangen nasjonal politikk det handler om.

– Sentrale politikere vil diskutere saker som angår oss uansett hvor vi bor, sier hun.

Eidsvoll er blant de 15 prosent av kommunene i landet som har lavest grunnbemanning i barnehagene.

– Er dette godt nok for barnas hverdag og framtid? spør Utdanningsforbundet Eidsvoll og Eidsvoll 1814.

– Det handler om å engasjere seg for barnas hverdag og framtid, sier Braaten.

Debatten, som ledes av politisk journalist Aslak Bonde, er åpen for alle. Braaten oppfordrer ikke minst foreldre og besteforeldre, men også elever, til å komme.

LES OGSÅ: Fredsprisvinnere «besøker» Eidsvoll 1814

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.