– Nå står jaggu Norge og Kulturbanken Kreti & Pleti for tur, jubler banksjef Christian Taalesen, som får dem på besøk fredag 6. oktober.

The White Dominos er den nye sounden. Det danske bandet leverer et vakkert brøl av melodisk gitar og stramme grooves. Gutta har spilt over 200 konserter, vært på tre europeiske turneer, samt varmet opp for Wolfmother og Band of Skulls. Bandet har sine røtter i rocken, en sjanger som ifølge gutta alltid vil spire og aldri dø.

– Vi prøver å bidra med noe nytt til rockscenen, og stadig forsterke det som allerede eksisterer der. Rock handler bare om kjærlighet, sier bandets gitarist Daniel Potts. The White Dominos har latt seg inspirere av blant andre Red Hot Chili Peppers, Queen of the Stone Age samt Rival Sons og The Blue Van.

Danske The White Dominos er et av de råeste up-and-coming bandene i Norden, og har for lengst kapret danskenes musikalske hjerter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.