Øvre Romerike Brann og redning deltar i «Aksjon boligbrann» som starter 1. desember. Aksjonen innledes med «Røykvarslerens dag» og en omfattende boligkontroll. På landsbasis skal opp mot 40.000 boliger besøkes og kontrolleres.

ØRBR vil helgen 1.–2. desember være ute på plasser der de møter folk: Jessheim Storsenter, Romerikssenteret på Kløfta, Amfi Eidsvoll på Råholt, Eidsvoll sentrum og utenfor butikken i Feiring.

Feiervesenet vil besøke husstander på Øvre Romerike for å kontrollere røykvarslere og slukkeapparater.

– Desember er årets mest brannfarlige måned. Og det er særlig i dagene mellom jul og nyttår det går galt, sier Roy Kvamme i ØRBR.

– Men «Aksjon boligbrann» hjelper. Antallet som har omkommet i brann i romjulen er mer enn halvert de siste årene. Det viser at det nytter å sikre hjemmet sitt mot brann. Færre mennesker dør, og i tillegg har tallet på branner i hjemmet gått markant ned, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.