– Jeg så dette og tenkte; Så gøy. Dette er en gang i livet-opplevelse. Jeg har sunget i kor tidligere, men tror ikke det var avgjørende. Så mange som skal møtes for å feire på en spektakulær måte. Det vil jeg bare være med på. Så jeg meldte meg på, fikk noter, lydfil for min stemme og tekst (italiensk), sier Engstad.

Da operabygget sto ferdig i 2008 var 450 korister med og sang «Slavekoret» på hovedscenen. Nå er planen å øke dette antallet med 7.550. Operaen er i kontakt med Guinness rekordbok. De skal overvære seansen. Blir det godkjent vil det være ny verdensrekord for antall korister i et operakor.

Nina Engstad har fått tak i T-skjorte. Denne er foreløpig prydet med to merker: Logoen til hjemkommunen Nannestad og kommunen hun jobber (Eidsvoll) på hver sin arm.

– Jeg vil også gi Kreftforeningen oppmerksomhet, sier Engstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.