• Morten Huse søkte på jobben som lensmann i nye Ullensaker lensmannsdistrikt. Arkivfoto: Kristian Westgård

Det melder Romerikes Blad.

Det betyr også at dagens Ullensaker-lensmann, Morten Huse, er ferdig etter 14 år som lensmann i kommunen.

– Jeg søkte jobben, men forholder meg til ansettelsesrådets innstilling på å ansette Karl-Vidar Solberg. Jeg ønsker Solberg velkommen som min etterfølger, og vi skal samarbeide slik at overlappingen går i orden, sier Huse til Romerikes Blad.

Karl-Vidar Solberg er i dag lensmann i Eidsvoll og Hurdal. En stilling han var tilbake i fra 1. januar i år, etter at han fra våren 2015 og fram til nyttår var innbeordret til politiavdelingen i Justis- og beredskapsdepartementet.

Solberg tiltrådte opprinnelig som lensmann i Eidsvoll og Hurdal i 2008.

– Jeg kan bekrefte at ansettelsesrådet har gitt meg tilbud om stillingen, og det er jeg glad for. Dette er ganske ferskt, så jeg ber om litt tid før jeg vil kommentere spørsmål rundt den nye jobben, sier han til Romerikes Blad.

LES OGSÅ: Nes-lensmann overtar i Eidsvoll

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.