Prisantydningen er 950.000 kroner og interessen er massiv. Så gjenstår det å se hvor mange som kommer på visning.

«Gammel enebolig med stort renoveringsbehov i stille område», står det i boligannonsen på Finn.no. Eiendommen ligger i Hans Borgersens veg 24 på Bøn i Eidsvoll. Eneboligen ble satt opp i 1898 og har et bruksareal på 86 kvadratmeter. Tomta er på 771 kvadratmeter. Annonsen er i skrivende stund vist 6.679 ganger på Finn.no.

– Jeg vil oppfordre alle til å sette seg godt inn tilstandsrapporten før de kommer på visning. Noen vil si at dette er ingenting. Andre vil si det kan rehabiliteres. Det er en forholdsvis ny garasje på eiendommen. Den er fin, sier Knut Idland, advokat og eiendomsmegler. Han legger til at det ikke er avløp for kloakk. Det er verken bad eller toalett i huset, og heller ikke utedo, på eiendommen.

«Eventuell kjøper må belage seg på store kostnader i restaurering og oppgradering. Man må påregne blant annet fornyelse av kledninger, etterisolering, dører/vinduer, skorstein, el-/røropplegg, kjøkken, samt at det er påvist råte i bjelkelag og bunnstokker og grunnmur har setningssprekker og boligen er skjev. I tillegg må det etableres våtrom da dette ikke er i boligen i dag, samt påkobling av kommunalt avløp», står det i tilstandsrapporten. På spørsmål om noen har forsøkt å kuppe eiendommen før visning svarer Idland følgende:

– Det er uansett ikke aktuelt. Jeg inviterer ikke til fest uten å holde den, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.