Det skriver politiet i en pressemelding som ble sendt ut klokka 12.

«Politiet er i en tidlig fase i etterforskningen hvor vi foretar vitneavhør og sikrer bevis. Det er skader på avdøde som tilsier at det er brukt en gjenstand. Hendelsesforløpet er foreløpig uklart. Det vil videre etterforskning kunne gi oss mer informasjon om», opplyser politiadvokat og påtaleansvarlig Andreas Christiansen i Øst politidistrikt.

Politiet skriver videre at man jobber med å få identifisert den avdøde kvinnen. Ifølge politiet er det også for tidlig å si noe om motiv for drapet og eventuell relasjon mellom den avdøde og pågrepne, en mann i 30-årene.

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha observasjoner av en sølvgrå Ford Focus stasjonsvogn ved fylkesveg 33 i tidsrommet klokka 03.00 og 06.00.

Den første meldingen til politiet, som ble mottatt klokka 05.55, gikk på at det hadde skjedd et trafikkuhell på fylkesveg 33 i Eidsvoll, på grensen til Oppland fylke. Da politiet kom på stedet, ble det funnet en død kvinne.

LES OGSÅ: Død kvinne funnet i bil - mann siktet for drap

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.