– Dette er ny rekord. Været var på vår side med null vind og god temperatur. Det ble tatt mange fine fisker og nesten alle båtene fikk fangst. Vi hadde premier til alle som veide inn fisk, sier fiskegeneral Cato Pettersen som tok initiativet til fiskekonkurransen Hurdalsjømestern i helgen.

TO KILOS

De aller fleste fangstene var gjedde og abbor, men det ble også tatt én ørret.

– Gutta i Team cometene fikk en som veide 2040 gram, sier Pettersen.

Det er en svært pen størrelse for alle som bedriver ørretfiske.

Team Holter vant abborklassen og Team Viken fikk størst gjedde.

– Det deltok med åtte til barn. Alle fikk fisk og selvsagt fine premier. Simen Pettersen Weensvangen fikk den største fisken av barna. Han dro opp ei gjedde på nesten tre kilo.

Han legger til:

– Alle var svært fornøyde med dagen, og det ble masse skryt, sier Pettersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.