Diozas består av Meline Reenskaug og Cornelia Pethrus.

– Da står blant annet countrysanger fra artister som Dolly Parton, Miley Cyrus, Rascal Flatts og Carrie Underwood på repertoaret. Det blir også countrymusikk på sitt beste med Stråberrys med band, det vil si Anne Kristin Stakston Langvik, Conny Ørtoft og Eva Robertsson, sier Ellinor Edlersdotter, rektor ved Nannestad kulturskole.

FAT FRED

Videre samme kveld underholder Fat Fred & The Possumhunters, et band fra Romerike som spiller beinhard rockabilly ispedd swing og blues.

– Gutta leverer uptempo hillbilly som om det ikke eksisterer annet. Sammen med bandet får vi også oppleve Stina Stenerud og et par av musikerne fra Soul Replacement. Her blir det skikkelig trøkk, lover Ronny Nilsen, kultursjef i Nannestad.

Lørdag blir blir området ved Nannestad bygdemuseum og Nannestad bibliotek arenaene for arrangementet. Det blir en scene ved bygdemuseet hvor det blir underholdning med elever fra Nannestad kulturskole.

HINDERLØYPE

– Vi skal også lage en mini hinderløype, og i museet blir det aktiviteter for barna. Det blir også en rekke stands med lokale matprodusenter og lag og foreninger, sier Nilsen.

Flere lag og foreninger oppfordres til å ta kontakt dersom de vil delta med stand.

- Det er gratis å være med, sier kulturkonsulent Hallgeir Garmo.

LES OGSÅ: Folk og dyr storkoste seg  på prestegården

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.