Selv om Power har flyttet til nye lokaler på Jessheim Storsenter, fortsetter folk å dumpe oppvaskmaskiner, kjøleskap og tv-er utenfor.

Powers gamle lokaler tilhører nå restemat-kjeden Holdbart.no, og de liker ikke det som skjer.

– Vi syns det er trist at folk bare setter fra seg søpla si her. Det er ikke pent, sier Trond J. Laeng hos Holdbart.no, som åpnet sin butikk denne uka.

Forrige fredag var mesteparten fjernet, og det sto bare noen småting igjen der. Men mandag morgen hadde det dukket opp tre store kjøleskap. Onsdag hadde kollega Pål Lyng-Laeng sett en bil med henger spinne av gårde.

– Da hadde det blitt dumpet et stort tørkeskap, en oppvaskmaskin og enda et kjøleskap, forteller Lyng-Laeng.

Power på sin side har fire ganger vært der og hentet søppel.

– Det er noe vi sliter med. Ikke er det bare el-søppel heller, men det har blitt dumpet alt mulig der, til og med sofaer. Det er respektløst å behandle det som en søppeldynge, forklarer varesjef hos Power, Sara Balkerud.

Hun vil gjerne opplyse om at man kan komme med el-retur til den nye Power-butikken på senteret.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.