Jan Arne Sandholtbråten

jason@eub.no | 958 12 930

I siste kommunestyre stilte Tone Cecilie Danielsdatter (H) spørsmål til ordføreren, blant annet om det hun beskrevet som «det enormt store sykefraværet innenfor alle virksomheter».

- I perioder ligger sykefraværet på mellom 20 og 30 prosent, uttalte hun og stilte spørsmål om kommunens håndtering av dette.

Ordfører Einar Madsen (Ap) svarte ved blant annet å vise til trivselsarbeidet som utføres, og til en fraværsstatistikk for en rekke romerikskommuner fra fjerde kvartal 2013 til og med tredje kvartal 2014.

I den oversikten havner Eidsvoll på den bedre halvdelen. Ullensaker topper med fravær på 11,27 prosent. Lørenskog har 11,03 prosent, Hurdal 10,85 prosent, Nannestad 10,31 prosent, Eidsvoll 10,24 prosent, Nes 9,09 prosent og Gjerdrum 9,02 prosent.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.