• SKREMMENDE: Bjarne Nordli opplevde et skremmende møte med en tiur på stien ved Bokkedalen i Eidsvoll.

 – Jeg var på veg tilbake fra Bokkedalen da ei dame fortalte at det sto en stor tiur midt i stien, forteller Bjarne Nordli.

– Jeg gikk for å se, men da kom den mot meg, så jeg snudde og gikk tilbake. Fuglen fulgte etter meg på en 30–40 meters avstand, men plutselig lettet den og fløy mot meg. Jeg tok beina fatt og løp så fort jeg kunne et par hundre meter. Da forsvant den, men jeg fant en annen veg tilbake, sier Nordli.

Vi har hørt om gale tiurer som angriper folk i spilltida om våren, men aldri om noe tilsvarende om høsten.

– Den slepte vingene i bakkene og klunket som om den spilte, forteller Nordli.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.