Det var på fredag at ekteparet, som vil være anonyme, ble 1,1 million kroner rikere.

FLERE I SAMME GRENDA VANT

Det ble Hurdal som ble trukket ut som det aller heldigste nabolaget sist fredag.

Ikke nok med at det heldige ekteparet kan putte 1,1 millioner kroner i lomma, så vant deres næreste nabo 210.000 kroner og en annen i grenda 100.000 kroner.

– BESTE FREDAGEN I MANNS MINNE

Norsk Tipping forteller at jubelen sto i taket da de ringte kona og fortalte kvinnen at hun hadde vunnet 100.000 kroner.

– Mannen min har også spilt. Kanskje han også har vunnet? svarte hun og satte telefonen på høyttaler.

Og det hadde han jo – hele en million kroner.

– Dette er den beste fredagen i manns minne, svarte mannen – og dermed var ekteparet fra Hurdal millionærer.

Det var første gang naboen deres spilte Nabolaget og det lønte seg.

– Hæ? Det er første gang jeg spiller! Så fenomenalt, svarte kvinnen da Norsk Tipping fortalte at hun hadde vunnet 210.000 kroner, mens den andre naboen mente at ikke noe kunne bli bedre enn å vinne 100.000 kroner.

IKKE UVANLIG

Nina Rundsveen er trekningsredaktør i Norsk Tipping. Hun forteller at det ikke er første gang ektepar vinner hver sin premie i Nabolaget.

– Spillet er bygd opp slik at vinner naboen din, vinner du – forutsatt at dere har spilt, da. Hvis den ene ektefellen vinner, vinner også den andre. Hurdalsmannen vant toppremien, som er en million kroner. Jo nærmere du bor hovedvinneren, jo mer vinner du. Vi deler ut over 14.000 premier i uka i Nabolaget.

Hun forteller at vinnerne ville tenke over hva de skulle bruke gevinsten på.

– De fikk helt sikkert en fin helg, mener Rundsveen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.