– En politipatrulje som var kjørte på E16 mot Gardermoen kom over en bil som kjørte i gal kjøreretning. De fikk stoppet kjøretøyet, og bak rattet satt en mann i 70-årene fra Hønefoss. Han fikk førerkortet sitt beslaglagt og det er opprettet en sak, forteller operasjonsleder ved Øst politidistrikt, Bjørn Christian Willersrud.

RUSSEBRÅK PÅ GARDERMOEN

Tjue minutter over 04 ringte folk som bor i nærheten av Scandic Hotell på Gardermoen og klaget over russebråk og høy musikk. Bråket kom fra to russebusser og politiet ba dem om å avslutte festen.

Mandag morgen blåste et tre over vegen mellom Steinsgård kikre og Tangen pukkverk. Brannvesenet og ansatte i Vegdekke rykket ut, og de fikk hjelp av folk med motorsager som kappet treet opp, og vegen ble ryddet.

Et rådyr ble påkjørt på Fylkesveg 33 noen kilometer nord for Byrudstua. Viltnemnda ble varslet og de startet letningen etter dyret. Verken personer eller kjøretøy ble påført skader.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.