Om dette er de samme personene som utga seg for å være fra hjemmetjenesten i Nannestad, og stjal penger og bankkort fra en 85 år gammel kvinne i Maura, er foreløpig ikke kjent.

Politiet observerte bilen som passet med beskrivelser fra andre tilfeller. Det ble da gjort forsøk på å stjele smykkene hennes.

Politiet opplyser til TV-kanalen at de har sett de samme tyverimetodene har blitt registrert i Oslo, Romerike, Ås, Mysen, Sarpsborg og Drammen.

– Vi fattet interesse for dette da det dukket opp mange saker som liknet på hverandre. Vi ønsket å finne ut om det var de samme som sto bak alle tyveriene, eller om det har spedd seg en ny modus blant flere bander, sier leder for vinningsgruppen i Oslo politidistrikt, Roar Kvassheim, til TV 2.

LES OGSÅ: Sa han kom fra hjemmetjenesten – ga massasje og stjal kort og kontanter

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.