20 elever fra Hoppensprett ungdomsskole har med seg omtrent en pappeske hver når de i desember reiser på en todagers studietur til Latvia.

SKO, LEKER OG KLÆR

- De er fylt med sko, leker og klær. Ting vi føler at de trenger og som vi selv ikke har bruk for. Vi vil hjelpe dem å få feire en bra jul, sier Rehan Gill til EUB.

Innsamlingsaksjonen er del av faget innsats for andre. Formålet her er at elevene i sin egen regi skal bidra til å gjøre livet lettere for folk som ikke har like gode forutsetninger som dem selv. I tillegg til å samle gjenstander til eskene har ungdommene også jobbet inn penger. Under besøket skal de blant annet arrangere en fest for fattige barn, og elevene tror dugnaden vil gi utbytte for alle.

FORVENTER INNTRYKK

- Jeg tror vi vil bli påvirket, for vi har ikke vært i slike forhold før. Dette er snakk om de fattigste strøkene i Latvia hvor vi får se hvordan barna der har det. De blir nok veldig glade for de ressursene vi har med oss, sier Paal Andreas Furuseth.

LES OGSÅ: Hoppensprett gikk for TV-aksjonen

LES OGSÅ: Endelig kom lyset og julenissen til Jessheim

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.