De videregående skolene i Akershus stilte med 17 deltakere totalt under Skole-NM for yrkesfagelever 26. – 27. april. Resultatet ble en real medaljefangst med gull til Åsmund Herztenberg fra Jessheim videregående, bilmekaniker på lette kjøretøyer, servitør Victoria Alice Skogen og konditor Caroline Sydnes Rubach, begge fra Nannestad. Tuva Emilie Viig fra Nannestad tok sølv i kokkefaget.

MOTTAKELSE

NM-vinnerne fra Nannestad ble godt mottatt av medelever, lærere og rektor da de kom tilbake fra Trondheim fredag. Til sammen deltok hele 240 deltakere i 25 fag og elevene på Restaurant og matfag fikk belønning for strevet.

Rektor Per Bjarne Elle påpeker viktigheten av å delta i konkurranser og vise kompetansen elevene får i skolen.

– Snart venter en læretid før karrieren venter. Da er det fint å ha en medalje å vise til, sier han til skolens hjemmeside.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.