Inne i kontorfløyen og på lærerværelset ble elevene omringet og passet på slik at de ikke skulle ødelegge inventaret på kontoret. De skal også ha oppført seg truende ovenfor skolens lærere og ansatte.

EUB omtalte hendelsen første gang på nett mandag.

– Det var ingen andre elever som ble utsatt for episoden, det var kun voksne lærere som var involvert i tillegg til de to elevene, sier rektor Stine Strøm ved Råholt ungdomsskole.

Hendelsen føyer seg inn i en rekke alvorlige hendelser ved Råholt ungdomsskole i 2017.

Rektor Stine Strøm sier at lærerne ved skolen forsøkte å roe ned de to elevene, men så seg etter hvert nødt til å ringe politiet.

– Vi som jobber på skolen griper ikke inn fysisk ovenfor elever. Det er det bare politiet som gjør, sier rektoren.

En patrulje rykket ut til skolen og fikk kontroll på de to elevene. De ble tatt med til lensmannskontoret. Ingen personer ble skadet i hendelsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.