Ved 15-tiden mandag gikk politiet ut på Twitter og meldte om elger på motorveien.

- Vi fikk en telefon fra en bilist som hadde sett to elger som løper mellom begge kjørefeltene på E6 ved Andelva i Eidsvoll. Vi har varslet Veitrafikksentralen og viltnemda, og har dessuten en patrulje på vei dit, sier operasjonsleder Per Stenslet i Øst politidistrikt Romerike.

- Pleier folk å ringe når de ser dyr på veien?

- Ja, vanligvis får vi inn mange tips når slikt skjer. Akkurat nå har det vært få innringere, det kan bety at elgene har kommet seg ut av veien på egen hånd. Uansett, bilister i dette området bør kjøre forsiktig, påpeker han.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.