The FAB-3, med Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk, er kjent som fan av Elvis. De har hyllet ham fra scener over hele Norge. 120 konserter har det blitt hvor de tolker mange av hans hits, men nå er det den amerikanske artistens gospeinnspillinger trioen tar for seg.

startet i januar

«In memory of Elvis Gospel», som konserten heter, hadde premiere i januar. Den ble mottatt med begeistring av fansen, og fram til mai ble det kjørt 47 konserter.

Men nå er de bestemt at det blir flere. Til høsten venter 40 nye konserter. 22. september står Jessheim kirke på turnéplanen, og her vil koret VOCE medvirke.

En snau måned etter, 18. oktober, venter Eidsvoll. Da blir det konsert i Eidsvoll kirke. Der blir FAB-3 godt hjulpet av et sammensatt kor på 35 medlemmer. For anledningen blir koret kalt FAB-3-koret.

GODT MOTTATT

Vårkonsertturneen ble godt mottatt med høye terningkast i lokalavisene.

Konserten i Bragenes kirke i Drammen ble tatt opp av NRK og har blitt til en gospelgudstjeneste.

I august deltar trioen i TV»s «Allsang på grensen», mens de i oktober dukker opp i NRK.

LES OGSÅ: I dag får Vidar Busk kulturpris

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.