Politi og ambulanse rykket fredag ettermiddag ut til Vilberg ungdomsskole i Eidsvoll etter meldinger om to elever som sloss.

Det var to 13-åringer på åttende trinn som sloss, og ifølge politiet skal den ene av elevene ha gått løs på den andre med slag, spark og slag med en jernstang.

Den skadde eleven klaget over smerter, og ble kjørt til Ahus med ambulanse. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 13.30.

13-åringen som er mistenkt for å ha utført handlingene stakk av fra skolen, men ble stanset av politiet i Sundet kort tid etterpå.

Politiet har opprettet sak, og episoden vil bli fulgt opp av Eidsvoll og Hurdal lensmannskontor. I tillegg er foresatte til begge elevene varslet. Det samme er barnevernet.

Rektor Harald Rutle ser på episoden som alvorlig.

– Vi har løpende kontakt med foresatte og politi, sier rektoren.

– Samtidig må vi ta vare på partene. Det har vært en voldshendelse vi ser alvorlig på, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.