– Kun hjemmelaget mat, og det er slik mat vanlige folk spiser i Vietnam, forteller Giao.

Både hun og søsteren bor i Ullensaker. De to har vært i Norge i 15 år, og har tidligere drevet restaurant i Oslo.

– Jeg vil åpne restaurant i Eidsvoll fordi jeg synes det er et veldig fint sted og fordi det ikke er noe vietnamesisk tilbud her fra før, smiler Giao.

FAMILEDREVET

Restauranten skal være 100 prosent familiedrevet, og den skal ha åpne dører hver eneste dag med blant annet takeaway og lunsjtilbud med vietnamesisk baguette.

– Vi skal ha de mest populære vietnamesiske rettene som folk kjenner til i her i Norge, blant annet Pho – en nudelsuppe. Den er visst nordmenn veldig glad i. Vi marinerer mye, og våre kunder kan be om den styrkegrad de vil ha på maten. Vi bruker mye nudler og ris – og chili, sier Gianos niese, Anna Tran.

– Første uke har en spesiell pris på maten, og kundene kan reservere bord, også til 17. mai.

LES OGSÅ: Hjemmelaget, thailandsk mat i Sundet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.