Selskapet Trafikkdirigering som startet sin virksomhet i 2010 på Jessheim, driver med trafikkavvikling under vedlikehold av det offentlige veinettet i Norge. Til å begynne med var dette konsentrert om manuell trafikkdirigering og ledebilkjøring knyttet til asfaltlegging og tunnelarbeid. Dette ble en suksess, og etter hvert har de utvidet med egen avdeling med kompetanse og utstyr for sperring av flerfeltsveier.

Sist fredag åpnet selskapet sitt nye bygg i Valhallavegen 12 ved Gardermoen, og ordfører Tom Staahle fikk æren av å klippet snora.

Trafikkdirigering kan nå drive sin virksomhet i 2360 nye og moderne og skreddersydde kvadratmeter. Selskapet sysselsetter mellom 200 og 250 sesongansatte og har for tiden 13 helårsansatte. Omsetningen har vokst fra sju til 92 millioner side starten, og det skal visstnok ikke stoppe der. Budsjettet for 2017 er ikke endelig vedtatt, men peker mot den magiske 100 millioners grensen.

Selskapet prioriterer samfunnsansvar, er blant annet sertifisert som Miljøfyrtår, og ble Gasellebedrift både i 2014 og 2015.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.