Eli Berven fra Nannestad ble valgt til ny nestleder, og Helge Aas fra Eidsvoll ble valgt inn som nytt styremedlem.

Sigurd Enger takket for tilliten og ga årsmøtet en tydelig beskjed om at han var klar for å stå på for Akershus-bonden videre.

– Det neste året vil stille store krav til oss som organisasjon, sier Enger.

Han peker blant annet på jordbruksmeldinga som er til behandling, det kommende jordbruksoppgjøret og ikke minst et spennende stortingsvalg til høsten.

I leders tale på årsmøtet satte Sigurd Enger fokus på miljø- og klimautfordringene vi står ovenfor. – Det må skilles mellom grønt og svart karbon, sier han.

Styret består for øvrig av Ann-Kristin Knudsen, Vestby og Svein Bjerke, Ås. Varamedlemmer er Terje Romsaas, Sørum, Kjell Johansen, Ski, og Kari-Anne Aanerud), Sørum.

I tillegg er Gulbrand Romsaas styremedlem oppnevnt av Akershus Bygdeungdomslag og Marit Tomter styremedlem oppnevnt av Akershus Bygdekvinnelag.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.