- Vi la den ut på fredag, og interessen har vært formidabel. Det har vært mange treffe på annonsen og flere konkrete henvendelser, sier megler og partner Kåre A. Brustad i Privatmegleren Brustad & Partnere.

Funkisboligen ligger i Charles Kings veg 3 a og b på Jessheim. Eneboligen har godkjent hybel, ble oppført i 2015 og solgt for 7.490.000 i desember samme år.

- Folk ønsker mer informasjon, går gjennom salgsoppgaven og ønsker en muntlig presentasjon. Det er spennende å selge slike objekter, poengterer Brustad.

LES OGSÅ: Nok en enebolig 750.000 over prisantydning i Maura

- En av de beste i området

- Hva kjennetegner eneboligen?

- Arkitekturen er svært spennende og moderne. Det er bra design, gode materialvalg og fin og sentrumsnær beliggenhet. Det er heller ikke gjennomgangstrafikk i området. Dette er én av de desidert beste boligene i området. Det er høy kvalitet hele veien, og boligen er tiltalende og attraktiv, svarer Brustad.

EUB har plukket ut en liste over de dyreste eneboligene som ligger ute i markedet på Øvre Romerike akkurat nå:

* Østsidavegen 394 i Eidsvoll. Småbruk på 139 mål. Våningshus på over 450 kvadratmeter, sidebygg med gjestefløy og garasjebygg. Prisantydning: 9.900.000.

* Fiolvegen 13 på Jessheim. Enebolig på 373 kvadratmeter. Godkjent utleiedel. Prisantydning: 7.990.000 kroner.

* Trondheimsvegen 27 på Kløfta. Teglsteinsbolig med svømmebasseng og dobbel garasje. Godkjent utleiedel. Prisantydning: 7.990.000 kroner.

* Geitramsvegen 23 på Jessheim. Herskapelig villa med en opparbeidet hage på 900 kvadratmeter. Prisantydning: 7.900.000 kroner.

LES OGSÅ: Selgeren sjokkert etter boligsalg

- Tar gjerne litt lengre tid

Funkisvillaen i Charles Kings veg 3 a og b er den dyreste eneboligen som ligger ute for salg på Øvre Romerike i øyeblikket. I skrivende stund er Finn-annonsen vist 18.192 ganger.

- Hva tenker du om prisen?

- Den er på et nivå vi stadig ser mer av på Øvre Romerike, og spesielt på Jessheim. Vi ser flere og flere boliger i det prissegmentet her. Det bor mange pengesterke mennesker her, og vi ser stadig flere som ønsker å flytte hit av folk utenfra. Jessheim har mye å by på, svarer Brustad.

Han forteller at hybelen i funkisvillaen leies ut for 8.000 kroner i måneden per i dag.

- Dette er naturligvis være med på å gjøre boligen interessant for en større kjøpergruppe.

- Tar det normalt sett noe lengre tid å selge objekter i denne prisklassen?

- Ja, det er det ingen tvil om. Men vi satser på at boligen vil være solgt innen et par-tre uker, sier Kåre A. Brustad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.