• FORLATT: I skogen på Gardermoen.

Hvor lenge restene av det som trolig en gang var en skinnende blank og populær Ford Cortina fra rundt 1970 har stått der er ukjent. Hvem som en gang eide, eller for den sak skyld eier bilen, er også ukjent, og antakelig vanskelig å finne ut.

De som har gått tur i området har trolig oppdaget bilen mellom grantrærne.

Den er strippet for alt – det vil si at bare karosseriet er igjen. Det betyr at den ikke lenger representerer noen forurensningsfare i form av olje. Imidlertid vil mange med rette hevde at den ikke hører hjemme i naturen, og at den er forurensende for synet. Noen har også brukt den som blink. Det er spor etter flere haglladninger på den.

Det er ikke usannsynlig at fargekombinasjonen på bilen ikke er original. Kanskje noen husker hvem som kjøret rundt i en bil som var lakkert slik?

LES OGSÅ: Nostalgi i garasjen: Vokste opp med «brusbilen»

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.