På Adeccos årlige kickoff vant Stine Bendixen fra Kløfta den interne bedriftsprisen Årets lagspiller. Til daglig er hun teamleder i regnskapsavdelingen.

– Det er ca. 400 ansatte i selskapet så dette er uten tvil en pris som henger høyt. Årets lagspiller er en person som virkelig etterlever verdien lagånd, sier kommunikasjonsleder Silje H. Valseth i en pressemelding.

EN KLIPPE

Konsernsjef Torben Sneve, utdyper:

– Stine har over flere år vært en klippe i økonomiavdelingen. Hun trår gjerne til ekstra når arbeidsmengden blir stor eller når det mangler folk på teamet. Hun setter sin ære i å opprettholde teamets leveranse til organisasjonen. Stine er virkelig en person som setter fellesskapet først, påpeker han.

– Det var en veldig god bekreftelse på jobben jeg gjør og det setter jeg utrolig stor pris på. Jeg er glad og stolt over at selskapet ser verdien av det jeg gjør. Jeg har stort eierskap til jobben min og får gjort det som trengs, da er det ekstra hyggelig at ledelsen mener at jeg har levert over forventning, sier Stine Bendixen.

GIGANT

Adecco er et sveitsisk bemanningsselskap med 6.000 kontorer i flere enn 60 land. Selskapet ble opprettet etter en fusjon mellom sveitsiske Adia og franske Ecco i 1996 og er med 30.000 ansatte verdens største bemanningsselskap som formidler arbeid til flere enn 500.000 mennesker hver dag. Selskapet er dermed en av verdens største arbeidsgivere.

I Norge er bemanningsselskapet kjent som videreføringen av Olsten Norsk Personal og før dette Norsk Personal. På 1990-tallet startet Adecco sin satsing her, men var beskjedne i markedet før Olsten-konsernet ble kjøpt opp og de to selskapene i Norge ble fusjonert.

I dag er Adecco markedsleder med 50 kontorer over hele landet som daglig formidler arbeid til 8.000 mennesker.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.