Eggum får hovedansvaret for å styrke firmaets prosisjon i områdene nord for Oslo.

– Jeg ser fram til å jobbe sammen med mange dyktige medarbeidere i et selskap som ønsker å levere gode samfunnsbyggende tjenester, sier Erlend Eggum.

LES OGSÅ: Erlend Eggum er midlertidig rådmann

Eggum søkte opprinnelig på stillingen som rådmann i Ullensaker da den ble ledig før jul, men trakk søknaden av familiære årsaker. Eggum har fungert som rådmann den tiden det har tatt å rekruttere en ny, men denne prosessen er nå avsluttet og Rune Hallingstad er ansatt som ny toppsjef i kommunen.

Eggum har siden 2014 arbeidet som kommunaldirektør for teknisk sektor.

HR Prosjekt har om lag 250 ansatte og er det største norskeide prosjektlederselskapet i landet. Fagfeltet er bygg og anleggssektoren, og selger konsulenttjenester med egne arkitekter, økonomer, prosjektledere og rådgivere. Kontoret har hovedkontor i Bjørvika i Oslo, men har avdelinger over hele landet.

Eggum starter i ny jobb 1. august.

LES OGSÅ: Han er den nye rådmannen i Ullensaker

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.