Rådmannen i Ullensaker, Tor Arne Gangsø, informerte nylig om at han har sagt ja til ny jobb som direktør i Kommunenes sentralforbund. Formannskapet i Ullensaker vedtok tirsdag å konstituere kommunaldirektør Erlend Eggum til stillingen som rådmann inntil kommunen har ansatt ny rådmann.

ANSATT I 2014

Eggum har hatt stillingen som kommunaldirektør i Ullensaker kommune siden 2014. Han kom da fra stillingen som kommunalteknisk sjef i Lørenskog kommune. Før det arbeidet han som jordbrukssjef i Lom kommune og som leder for areal og landbruk i Ullensaker.

ER FRA ULLENSAKER

Erlend Eggum er født i 1979, er opprinnelig fra Ullensaker, og bor i dag i Mogreina. Han er sivilagronom fra Norges landbrukshøgskole, med hovedfag innen økonomi og næringsutvikling.

Eggum, som møter fast i formannskapet, trakk seg til side da politikerne skulle diskutere saken. Diskusjon ble det imidlertid ikke, og Eggum ble enstemmig innstilt. Det er kommunestyret som tar den endelige avgjørelsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.