ULLENSAKER. Frp-nestleder Harald Espelund tar til orde for at to millioner av 2016-overskuddet gis til idretts- og kulturorganisasjoner.

Ullensaker kommune leverte et brakresultat i fjor. Totalt gikk kommunen 90 millioner kroner i overskudd. Etter at midler som er bundet opp trekkes fra står de igjen med 57 millioner kroner, som kommunestyret skal avgjøre hva skal brukes på. Eks-ordfører og nåværende Frp-nestleder Harald Espelund har en klar formening om hva noen av pengene bør gå til. – Idretts- og kulturorganisasjonene har gjort og gjør en formidabel jobb. Som ordfører fikk jeg anledning til å se inn i arbeidet som ble bedrevet. Nå vil jeg utfordre de politiske partiene på å gi dem en overraskende og kanskje litt uventet påskjønnelse.

Espelund mener to millioner kroner vil være et passende beløp å gi. – Jeg utfordrer politikerne til å ta litt av overskuddet og gi det tilbake til innbyggerne våre i form av ekstrabidrag til idretten og kulturen. To millioner vil ikke kommunen merke så mye til. Det hadde vært fint å vise at vi setter pris på alle de timene som blir nedlagt i det frivillige arbeidet, sier Harald Espelund.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.