– Nannestad Høyre har ved flere anledninger etterspurt sluttrapport og sluttregnskap for utbygging av Nannestad ungdomsskole uten at vi har fått et begrunnet svar på dette.

Derfor benytter vi nå anledningen til å fremme dette spørsmålet som en interpellasjon i kommunestyret, og ber ordfører komme med et begrunnet svar på hvorfor vi ikke har mottatt avsluttet prosjektrapport og endelig prosjektregnskap på dette. Et av punktene som vi anser som svært viktig å få svar på er hvor vidt klimaanlegget nå fungerer som det skal på hele skolen. Høyre minner om at det i forrige kommunestyre periode ble innarbeidet kutyme for framleggelse av prosjektrapporter på hvert enkelt ferdigstilte prosjekt. Så vidt Høyre kan se så er ikke dette etterkommet i flere prosjekter i tillegg til ungdomsskolen og kulturbygget. Det forutsettes at lik framgangsmåte også gjelder blant annet for vann og avløp generelt.

Siste framlagte rapport for kommunestyret var 03.02.2015, Vi er av den oppfatning at vi som politikere har rett og plikt til å følge med på at prosjekter blir utført etter vedtatte retningslinjer både økonomisk og utbyggingsmessig. Vi ber ordfører komme med rapportene for ungdomsskolen og kulturbygget og også svare på hvorfor vi ikke lenger mottar prosjektrapporter generelt, heter det i interpellasjonen som skal legges fram av Frøydis Brekke.

LES OGSÅ: Ordføreren åpnet «ny» skole: – Dette er en stor dag

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.