En MC-fører ble fraktet til Ahus etter en trafikkulykke i Trondheimsvegen ved Esso-stasjonen på Råholt. Føreren av en traktor ble etterlyst etter ulykken. Nå er traktoren funnet.

- Hendelsesforløpet er foreløpig uavklart for oss. Vi jobber med å få oversikt over dette nå, sier operasjonsleder Elfi Tolleshaug i Øst politidistrikt til EUB.

Trafikkulykken skjedde torsdag ettermiddag. Politiet meldte først at det var snakk om en singelulykke. Nå etterforsker de hva som kan ha skjedd.

Føreren av motorsykkelen skal være lettere skadet.

Alle nødetater rykket ut til stedet da de fikk varsel om ulykken.

"Politiet ønsker å komme i kontakt med fører av en nyere, grønn traktor (...), som skal ha vært i området nær ulykkestidspunktet", skrev politiet på Twitter etter ulykken.

Noen minutter senere meldte politiet at traktoren var funnet.  

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.